Despre noi

 

 

 

Compania "Universul Ceaiului" SRL activează pe piața ceaiului din Republica Moldova din anul 2006 și a dezvoltat un brand nou "TEAUNIVERS".

Scopul principal este de a oferi cele mai bune ceaiuri din întreaga lume pentru clienții săi, precum și pentru a promova o cultură a consumului de ceai în Republica Moldova.

Gama noastră de produse include unele dintre cele mai bune soiuri de ceai, care se bazează pe ani de practică, partenerii nostri fiind din Germania.

Cele mai multe poziţii din gama noastră le ocupă ceaiurile aromatizate şi amestec de fructe, amestec de plante medicinale, roibuş şi mate. Producerea şi împachetarea ceaiurilor este făcută de o firmă Germana Hansa Tee, a căror producție este dotată cu echipamente moderne pentru toate etapele procesului, laboratorul de cercetare, care este echipat cu toate instrumentele și echipamentele necesare pentru a analiza dacă cercetarea calitatii corespunde standardelor internaționale, controlul producției, precum și efectuarea pentru studiul și dezvoltarea de ceaiuri inovatoare.

Compania noastra vă oferă un parteneriat, care vă ajută să vă construiţi afacerea proprie, vă aduce un venit constant, și plăcere din munca Dvs.